Courier Delivery & Kontantbetalningar | Timmar: 9: 00 - 21: 00 | Ring och SMS och WhatsApp 24 / 7, Linje + 66 94 635 76 37 (Använd WhatsApp Få 2% Rabatt)

WhatsApp Customer Public Chat Vår butik

Har frågor? kommunicera med riktiga kunder

WhatsApp-kundens riktiga chatt

+66 946 357 637 XNUMX (klicka på för att gå till numret, gå till chatt)4 kommentarer

 • 1. I Bangkok kan vi leverera din tillväxthormonorder inom 3 timmar och betalning kontant, till andra städer i Thailand, till exempel Phuket leverans tar 12-24 timmar
  2. Vi garanterar en säker internationell leverans till Australien, tullväxlingen, tillväxthormonet levereras i skyddande termopackning till dörren till ditt hus eller vi kommer att återbetala pengarna till dig

  jan
 • Jag har 2 frågor
  1 / Jag letar efter att köpa HGH när jag kommer till Thailand och undrar om det är möjligt att organisera för att hämta där, när jag kommer över ???? Jag läste recension som kille beställer på kemist och betalar pengar och hade inom 8 timmar,
  2 / Jag är skeptisk om order på linjärt väder det inte kommer att beslagas köpa kostymer i Australien samt integriteten av produkten på grund av den bräckliga staten.

  Markera
 • tack killar, har svar på alla mina frågor

  Bon_Bunny
 • Mottog min beställning på Januari 15th, mycket nöjd med din internationella frakt.

  Earl

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras